Tänään piti kauheesti kirjoittaa opinnäytetyötä, mutta... No saatiin me tehtyä sisällysluettelo kuntoon. Se helpottaa sit jatkossa kirjoittamistakin. Teen siis kaverin kans yhdessä opinnäytetyön. Jos sitä vaikka vihdosta viimein valmistuisi... Johan tässä on kohta 5 vuotta opiskeltu amk:ssa enemmän ja vähemmän. Kevätväsymys on ollu joka vuosi yhtä paha. Se tulee yhtäkkiä ja sit ei saa tehtyä mitään. Stressi iskee ja tuntuu et kaikki kaatuu päälle. Vaikka ei oo mitään syytä. Paitsi nyt. Opiskeluaika loppuu kesäkuussa, joten valmista on tultava ja vauhdilla. No, mä toimin ehkä parhaiten pienessä paineessa.

Askarteluja on tehty taas viikonlopun aikana. Tein avomiehen kummitytön synttäreille viidakko-aiheisen koristeen, viimeistelin kiitoskortti-lähetyksen ja tein kortin ja lahjakassin muutaman kk:n päästä syntyvälle vauvalle. Muistin jopa ottaa kuvat niistä kiitos-korteista! Tässä. Tosin edelleen oon aika huono kuvaaja...

462068.jpg

Ja kuva myös mun tekemästä ompelutarvikelaatikosta. Pitihän semmonen saada, kun vanhan ompelukoneenkin sain äitiltä.

462074.jpg

Kameran akut alkaa oleen aika loppu, eli joudun lataamaan niitä vähän väliä. Kaikista jutuista en siis varmaan muista tai ehdi ottaan kuvia. Avomies tuossa just muistutti, että johan ne akut on 3 vuotta vanhatkin, et ei mikään ihme. Niin se aika rientää!