Tässä vähän tekeleitäni näin jäljestäpäin.

568384.jpg

Pikkuveljen synttärikortti

606422.jpg

Kortti ihan muuten vaan. Läpsykkäät on tehty softiksesta ja hiekka on hiekkaa!

606426.jpg

Tämä tehtiin tänään kaverin kans yhteisvoimin meitin koulun kanslistille, ku se on jaksanu meitä niin kauan.

606432.jpg

Ja tässä sivu mun Pietari-kansiosta. Käytiin viime syksynä Pietarissa ja Marinski-teatterissa baletissa. Kuva on sieltä. EllaEliisalta sain inspiraatiota jatkaa taas kansion tekemistä. Vajaa puolet kuvista on laitettu, eikä millään jaksais enää tota samaa. Kun vaan osais ja jaksais tehdä yhtä hienoa jälkeä kun EllaEliisa... Huoh.

606464.jpg

Sitten vielä kuva näistä ihanista vanhoista rakkoreista, jotka näin viikonloppuna, kun oltiin siellä ristiäisissä. Oli muuten ihan mahtavat pippalot! Pääsin pitkästä aikaa taas savusaunaankin. Ja meiät syötettiin tosi hyvin. Hmmm... lohipastakeittoa... savupalvikinkkua.... kuola valuu taas.

606471.jpg

Ja sitten vielä nämä Tervetuloa-kyltit, jotka tein jo... ööö... maaliskuun lopulla. Sininen meni isoveljelle ja hänen vaimolleen ja toinen äipälle. Roikkuu muuten nyt äipällä kuistin ovessa. Oon ihan tyytyväinen noihin. Eipä kai sitten muuta tällä kertaa. Liioliille lähtee huomenna kaksi atc:ta ja vaihdossa tulee roipepussi. :) Jee! Laitan kuvia sitten, kun kortit on perillä ja pussi miulla.