Ja tässä taas vähän kaikkea muuta. Eli aloitetaan jo viime keväänä tekemästäni lampusta, joka nyt vasta pääsi kattoon.

955948.jpg

Hyvin tyytyväinen olen lopputulokseen. Ja uusi ideakin tuosta jo syntyi, mutta sitä sitten joskus myöhemmin, jos saan aikaseks...

*MUOKS* Lamppu on siis tehty paperinaruista. Toinen ohutta ja toinen vähän paksumpaa (nimi kai paperiini). Ilmapallon päälle laitettiin kelmua, jotta siitä tulisi pyöreä (mulla ei ihan...) sitten paperinaruja kastettiin erikeeperin ja veden sekotuksessa ja eikun kieputtamaan. Sitten annettiin kuivua ja puhkaistiin pallo ja poistettiin se ja kelmu pallon sisältä. Sit piti vaan leikata viilto palloon, jotta sinne sai suojalevyn ja lampun. Suojalevy kuului kurssihintaan ja lamppu on Ikeasta. Semmottiis.

Seuraavana tämmöinen pieni projekti, jonka alotin jo pari kuukautta sitten. En tahdo löytää itselleni kivaa kalenteria, tai sitten ne maksaa liikaa. Joten ostin Tiimarista kovakantisen vihkon ja teen ite ittelleni kalenterin! Ja tässä muutama pieni kuva. Valmishan tämä ei vielä ole, mutta jotain osviittaa antaa kuitenkin. Mä ainaski tykkään.

955950.jpg

1. kuva vasemmalla: kansi varustettuna mun ambigrammilla ja asioilla, mistä tykkään.  2. oik: osoitteet, 3. vas: muistiinpanot ja my little poneja!, 4. oik: tärkeitä numeroita, 5. vas: tammikuun eka viikko, 6. oik: kesäkuuta ja loput kuvat alhaalla maalis-huhtikuuta.