On tullu hieman osteltua askartelutavaroita... ja papereita... :) Tiimarista ostin vihdoinkin tuon ison scrapbookalbumin (10 taskua eli paikat 20 sivulle ja 8,90€, ei paha) ja nyt oon saanu jopa 3 sivua tehtyä siihen. Johtuu osittain myös siitä, että sain eilen Paperikierteestä tilaamani tavarat. Voin suositella Paperikierrettä Teille, jotka ette vielä ole sieltä mitään tilanneet ja kuitenkin asiaa harkitsette. Mä oon ollu tyytyväinen sekä tavaraan, että palveluun. En nyt tavaroista laita kuvia, mutta tuotoksista kylläkin.

988106.jpg

Eli ensimmäinen sivu ja yllättäen meitin kisu vauvana. Isot lepakonkorvat sulatti sydämet...

988108.jpg

Toinen tuotos oli tänään tehty sivu.

988074.jpg

Ja tein tänään vielä toisenkin. Kuvat otettu pari vuotta sitten. Mitä? Ai tykkään sinisestä ja lumihiutaleista vai? Oh really?

Mut et semmosta tällä kertaa. Oon alottanu myös tämän syksyn synttäri- ja nimpparikorttien teon, koska syksyllä on vaan 2 viikkoa, kun kellään ei oo mitään päiviä ja joulukortitkin pitäis jossain välissä vääntää... Mutta en viitsi kuvia vielä laittaa, jos joku vaikka vahingossa tänne eksyy vakoilemaan. ;) Täytyy nyt varmaan mennä leikittään Kissaa, kun muuten se tappaa Nalle Puhin...