wiiks haastoi mut tämmöseen:

1.Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi? hui kauhistus! öö joku 108?
2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia nettiin? kattelin ja ihastelin aikani muiden blogeja ja päätin itekin kokeilla josko osaisin. ja onhan se aina kiva saada kommenttia omista tekeleistään.
3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä? sähköpostit luen, ehkä kurkkaan naamakirjaan, selailen kaikki suosikkiblogit ja se mitä ei pitäis tehdä, niin tutkin uutuudet kolmesta nettikaupasta...
4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.) ei. joskus mietin sitäkin, mutta onneks tuli nää blogit ku tää on (kai) helpompaa.
5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä? osaan. englantia, jotenkin ruotsia, vähän espanjaa ja viittomakieltä. myös konttikieli sujuu. ;)
6. Mitä ohjelmia seuraat tv:stä? nyt kun gilmoret loppu (snif!) katson ruma bettyä, greyn anatomiaa, strömsöä, näkijää ja muitakin tulee töllättyä välillä. oon vähentäny, et ehtii askarrella paskarrella. :) 
7. Hissi vai portaat? no nykyään portaat, ku oon päättäny et töihin ku on 2 kerrosta, niin sitä ei matkusteta hissillä. ei edes vaikka kuinka olis vetäny ähkyn alakerran raflassa. kerran oon menny, mut olin kipee.
8. Onnen- ja epäonnen numerosi ovat? onnen numero on 7, mut epäonnen numeroo ei oo.
9. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa. Haastan kenet vaan tän haluaa tehdä. no ninarskun ainakin!