aurinko innosti skräppäämään. kuvat otin tuossa kevät-talvella kun aurinko alkoi näyttäytymään useammin ja kattiliini makoili auringossa. ja keltainen väri sopi mielestäni tähän ku nenä päähän.

1520433.jpg

valotus on hieman huono noin niinku kuvanoton hetken takia... mitä? oonks mä ainoo joka skräppää yöllä? kuiteski. bazzilin kartonki, oon leimannu sillä kuuluisalla ja suositulla kuplamuovilla ton yhden paperin ja kissan tassut reunaan leimasin kans ja paisley-kuvioinen paperi on vellumia euroboxista. 3d-kynä, timangi-haaraniittejä ja platform-kirjaimia ja se on sit siinä. pitäis harrastaa tätä useemmin. siis skräppäystä yleensä ja askartelua ja leimausta. aika katoaa vaan aina johonkin..

Sit löysin tuolta EllaEliisan blogista tämmösen kivan juttujutun. Elikkäs neiti EllaEliisa on perustanut inspiraatio-blogin! Hienoa! Tota täytyy kokeilla, heti siis kun sitä aikaa löytyy. Koska aina ei ajatus ja inspis kulje, saati sit et ne menis käsi kätösessä ajan kanssa, niin on kiva, että on joku paikka, mistä voi hakea sitä inspistä. (mitä? no vähän oon väskä, et jos ihmettelemmettelemmekin miksi jutustani ei ymmärrä yhtään mitään...) Mutta nyt on pakko mennä tutimaan, koska huomenna on aikainen herätys. Ötyjä!