inspiroidu-haaste on tällä viikolla tämmönen:

RAITOJA ERI ELEMENTEISTÄ / Susanna

Tällä kertaa haaste on yksinkertaisuudessaan raitojen muodostamista eri elementeistä. Raitoja voit muodostaa mistä tahansa. Napeista, nauhoista, tarroista, papereista, langoista, kukista, ompeleista, kirjaimista... Raidat voi sijoittaa joko pystyyn tai vaakaan, miksei vinottainkin. Raitojen muodolla ja koolla voi leikitellä, niiden ei tarvitse olla yhtä pitkiä tai samassa linjassa. Raita voi olla viivasuora tai aaltoileva, ohut tai paksu. Raitojen muodostamiselle on ainakin miljoona mahdollisuutta, joten mielikuvitusta peliin!

tämäkin haaste oli mukava tehdä ja luultavasti tällekin tulee jatkoa myöhemmin. viimeistään kun saan lisää kuvia. mutta tässä se on. talvinen näin kesän keskellä. :)

1645653.jpg

1645655.jpg1645660.jpg

sain taas käytettyä mun miljoonia lumihiutaleita. ja niitä jäikin vielä...  kuvista ei kyl näy kunnolla, mut oon jatkanu muutamaa paperia valkoisella chalk writer-tussilla ja muutenkin piirrelly lisää raitoja sillä samaisella kivalla kynällä. :) lisäsin journaling-osion vaaleankeltaiselle kartongille, jottei koko sivu nyt ihan siniseks menis.